Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Δημήτρης Βίτσας θα είναι ο κεντρικός εισηγητής στη συνέλευση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας για αυτή την Τετάρτη 23/01, στις 7μμ. Η συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟ έχει ως κύριο θέμα: «Η απόφαση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης και η πολιτική συγκυρία».  Ο Δημήτρης Βίτσας, παράλληλα με την ανάλυση της πολιτικής απόφασης, θα κάνει ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατα διαμορφωμένη οργανωτική δομή και συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ενώ θα διασαφηνίσει την τακτική του κόμματος απέναντι στις δυνάμεις του μνημονίου και όντας μέσα και δίπλα στην κοινωνία. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ του νομού μας θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τυχόν απορίες αλλά και να καταθέσουν τις απόψεις και τι προτάσεις τους σχετικά με την πολιτική δράση του κόμματος αλλά και της Νομαρχιακής Οργάνωσης.
Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, πριν τη συνέλευση, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
17 ημερών
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"