Με μεγάλη έκπληξη αλλά και πολλά ερωτηματικά για την ουσία του θέματος, διαβάσαμε στον έντυπο, αλλά και τον ηλεκτρονικό τύπο της Λάρισας, την ανακοίνωση της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» που αναφέρεται στο πρόσωπο μου και αφορούσε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου 2012.
Έχω να σημειώσω με πλήρη συναίσθηση της θέσης μου τα ακόλουθα:
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου το πρωί και μάλιστα μετά από συνεννόηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων, (λόγω των συνεχών απεργιακών κινητοποιήσεων) έφτασα στο αρμόδιο γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου και επέβλεψα προσωπικά την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την πρόσκληση για την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. (Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτουμε το σχετικό αποδεικτικό ηλεκτρονικής αποστολής. Η τεχνολογία είναι αδιάψευστος μάρτυρας!). Μάλιστα πριν η παράταξη «Λαρισαίων  Πόλις» εκδώσει την εν λόγω ανακοίνωση, το μέλος της παράταξης κ. Γ. Σούλτης είδε το σχετικό ηλεκτρονικό αποδεικτικό αποστολής. Το υπογραμμίζω, ως ένα στοιχείο που προκαλεί την έκπληξη από την ανακοίνωση της παράταξης περί μη ειδοποίησης.
Επίσης, κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γ. Σάπκας οι οποίοι ψήφισαν ομόφωνα όλα τα θέματα!!!  Αυτοί λοιπόν ήρθαν απρόσκλητοι; Κι αφού «έμαθαν» για τη συνεδρίαση, γιατί δεν ενημέρωσαν και τους συναδέλφους τους; Ή μήπως είναι πολλές ομάδες στη συσκευασία της μιας;
Είναι γνωστή η τακτική της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» να εκδίδει «οργισμένες» ανακοινώσεις χωρίς ίχνος σεβασμού ακόμα και για τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και του προέδρου του. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση αμφισβητείται ακόμα και η δουλειά των υπαλλήλων του Δήμου Λαρισαίων οι οποίοι, ακόμα και εν μέσω πολυήμερης απεργιακής κινητοποίησης προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο. Τουλάχιστον σ’ αυτούς αξίζει ο απαιτούμενος σεβασμός…
Αντί λοιπόν οι συνάδελφοι της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» να επιδίδονται συνεχώς σε ένα άτυπο «κυνήγι μαγισσών», σε κυνήγι φαντασμάτων, μιζέρια και σκανδαλοθηρία θα ήταν προτιμότερο να καταθέτουν τις πολιτικές τους απόψεις οργανωμένα και συγκροτημένα στο κορυφαίο πολιτικό όργανο της πόλης, όπως άλλωστε οφείλουν και από το θεσμικό τους ρόλο. Οι λογικές που θυμίζουν παιδάκια που φωνάζουν κλαίγοντας «θα πάρω τη μπάλα μου και θα φύγω» δεν αρμόζουν σ’ ένα τέτοιο όργανο, όπως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.44
Δύση: 19.10
Σελήνη
12 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"