Ενημερώνονται οι δημότες του Δήμου Καρδίτσας ότι ο Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας έχει αποφασίσει να συμμετέχει στην 48ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 που προκήρυξε η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α, ενώ το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 η κινητοποίηση συνεχίζεται με αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία. Με δεδομένο ότι το παραπάνω διάστημα δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων και την προοπτική συνέχισης των κινητοποιήσεων και την ερχόμενη εβδομάδα, παρακαλούνται οι δημότες και ιδιαίτερα οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και ο εμπορικός κόσμος  να μην βγάζουν τα απορρίμματά του στους κάδους, ούτε τα υλικά συσκευασίας στα σημεία ανακύκλωσης για την αποφυγή περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω των πολυήμερων κινητοποιήσεων των εργαζομένων.
Ο Δήμος Καρδίτσας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας σε συνεννόηση με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ που επιδεικνύει κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα θα μεριμνήσουν για την ύπαρξη προσωπικού ασφαλείας για την αποκομιδή απορριμμάτων από ιδρύματα και νευραλγικά σημεία της πόλης, όπως έπραξαν και την Τετάρτη με τον καθαρισμό του χώρου της λαϊκής αγοράς.
Με την κατανόηση και τη συνεργασία όλων ευελπιστούμε ότι η κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα στην πόλη και τις Κοινότητες του Δήμου μας θα είναι ελεγχόμενη.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
11 ημερών
1453
Τουρκικές θηριωδίες κατά των Ελλήνων στην Πριγκηπόνησσο.
1819
Οι κάτοικοι της Πάργας αναγκάζονται από τον Αλή Πασά να εκπατριστούν στην Κέρκυρα και στα άλλα νησιά του Ιονίου.
1825
Ο τουρκικός στόλος του Χαλήλ Μπέη αποβιβάζει στρατό στην Μεθώνη.
1878
Οι Θεσσαλοί επαναστάτες, υπό τους Γαρενή, Μπασδέκη και Κασοβέτη νικούν τους Τούρκους στην Μακρυνίτσα.
1897
Μάχη στο Μουζάκι Θεσσαλίας.
1941
Αρχίζει η εισβολή των Βουλγάρων στην Μακεδονία.
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει το Δέλβινο και τους Αγ. Σαράντα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"