Η ΕΣΑΚ ΟΤΑ καταγγέλλει την Αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας για τον αποκλεισμό από τις εκλογές των αιρετών για υπηρεσιακά συμβούλια των μονίμων υπαλλήλων, του ψηφοδελτίου της ΕΣΑΚ ΟΤΑ, με το πρόσχημα της μη συμμετοχής γυναικών σ’ αυτό. Να σημειωθεί ότι στην σχετική εγκύκλιο που στάλθηκε για τις εκλογές δεν υπήρχε απολύτως καμιά σχετική αναφορά για ποσόστωση γυναικών στα ψηφοδέλτια. Δεν δόθηκε επίσης καμιά πειστική εξήγηση για τον αποκλεισμό του ψηφοδελτίου μας από τους υπεύθυνους της αποκεντρωμένης διοίκησης. Το αποκορύφωμα της προκλητικής συμπεριφοράς τους είναι δεν δέχτηκαν την ένσταση μας με την δικαιολογία ότι είναι…εκπρόθεσμη, αν και δεν είχαν ενημερώσει σχετικά.
Η ΕΣΑΚ ΟΤΑ καλεί τους μόνιμους υπαλλήλους να απέχουν από την διαδικασία της εκλογής αιρετών εκπροσώπων διαμαρτυρόμενοι  για τον αποκλεισμό της ΕΣΑΚ ΟΤΑ. Ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους με σχέση αορίστου χρόνου να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ ΟΤΑ στις αντίστοιχες εκλογές δυναμώνοντας την ταξική φωνή σε ένα κλάδο που πλήττεται με βίαιες και σαρωτικές αλλαγές.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΑΚ ΟΤΑ
ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 20.55
Σελήνη
16 ημερών
1203
Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
1951
Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».