Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνεχίζοντας τις δράσεις που υλοποιούνται στα πλαίσια του έργου SY_CULTour:  «Συνέργεια Πολιτισμού και Τουρισμού για την ανάπτυξη διακρατικών συνεργειών με σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη», του προγράμματος διακρατικής συνεργασίας «Νοτιοανατολική Ευρώπη (South East Europe - SEE)» 2007-2013 , πραγματοποιεί στις πιλοτικές περιοχές των Μηλεών και της Μακρινίτσας, συναντήσεις εργασίας στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος φορείς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού στις ανωτέρω περιοχές.
Στις συναντήσεις αυτές θα παρουσιαστούν η φιλοσοφία και οι άξονες δράσης του έργου και θα δημιουργηθεί ένα τοπικό δίκτυο φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, ώστε στη συνέχεια να καταρτιστεί το περιφερειακό σχέδιο δράσης για την εφαρμογή και τη διαχείριση των πολιτισμικών αξιών των παραπάνω πιλοτικών περιοχών, ώστε αυτές να αποτελέσουν παράγοντα ανάπτυξης, συμβάλλοντας στην αύξηση των επισκεπτών και θέσεων εργασίας για τις τοπικές κοινωνίες.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις Μηλιές την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:00μμ στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Μηλεών στο Δημαρχείο Ν. Πηλίου και στη Μακρινίτσα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας - Αρχοντικό Βατσαρέα – Μαυράκη στη Μακρινίτσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 20.55
Σελήνη
16 ημερών
1203
Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
1951
Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».