Ανακοίνωση του  Συλλόγου Κτηνοτρόφων Παλαμά

Ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Παλαμά και Περιχώρων, με ανακοίνωσή του, συμπαραστέκεται και συμμετέχει στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών της περιοχής. Τα αιτήματα αγροτών και κτηνοτρόφων είναι κοινά, γι’ αυτό και ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός για την αντιμετώπιση της κρίσης που μαστίζει εδώ και χρόνια τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.
Από την εποχή της «Βιοκαρπέτ» εμφανίστηκαν τα πρώτα δείγματα της κρίσης. Σήμερα η κατάσταση επιδεινώθηκε σε τέτοιο βαθμό που απειλείται ακόμα και η συνέχιση της δραστηριότητας τόσο των αγροτών όσο και των κτηνοτρόφων, που μοιραία θα οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε διατροφική κρίση.
Σήμερα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την έντονη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, και να ανατρέψουμε τα δεδομένα που οδηγούν μέρα με τη μέρα την πρωτογενή παραγωγή σε μεγαλύτερη συρρίκνωση και στην καταστροφή της.
Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες αλλά και τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα κοινό αγώνα με στόχο να βάλουμε φρένο στον κατήφορο που οδηγείται η ελληνική κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 20.55
Σελήνη
16 ημερών
1203
Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
1951
Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».