Στο νοσοκομείο μετέβη το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρύωμα και είχε συμπτώματα που ανησύχησαν τους συνεργάτες του ότι μπορεί να υποκρύπτουν πνευμονία.
Ο κ. Στουρνάρας ένιωσε έντονη δυσφορία και πήγε στο νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι εκτός από τη βαριά ίωση που τον ταλαιπωρεί, ο υπουργός των Οικονομικών έχει εξαντληθεί σε βαθμό υπερκόπωσης και συνέστησαν στον κ. Στουρνάρα να παραμείνει στο σπίτι του για ξεκούραση.
Παρά τις οδηγίες των γιατρών ο υπουργός των Οικονομικών επέστρεψε στο γραφείο του, αφού αποφάσισε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.
«Θα ξεκουραστώ μετά τις 16 Νοεμβρίου», απάντησε ο κ.Στουρνάρας στους γιατρούς που του ζήτησαν να παραμείνει στο σπίτι του για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.
Το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του υπουργού των Οικονομικών ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Τη νύχτα της Τρίτης παρέμεινε άυπνος προκειμένου να διαπραγματευθεί το πακέτο των εργασιακών με την τρόικα και χθες παρέμεινε στη Βουλή μέχρι τις 2 τη νύχτα για τη συζήτηση που γινόταν στην ολομέλεια του σώματος για τις αποκρατικοποιήσεις οργανισμών του δημοσίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.19
Δύση: 19.47
Σελήνη
6 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!