Στο  εντευκτήριο της Βουλής, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, οι Βουλευτές της ΝΔ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρωθυπουργό και να ενημερωθούν για την πρόοδο των Διαπραγματεύσεων. Η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, η οποία καθόταν δίπλα στον κ. Σαμαρά, αξιοποίησε την ευκαιρία να συζητήσουνε καυτά θέματα και να του θέσει τον προβληματισμό και την αγωνία των πολιτών.

Μεταξύ των άλλων, η κ. Σκόνδρα είπε: «Πρόεδρε, τα μέτρα θα περάσουν. Πες μας τι θα γίνει μετά! Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πια κανέναν. Η ανεργία, το βασικότερο πρόβλημα όλων, όπως και η ρευστότητα για να ξανά πάρει μπρός η αγορά», για να απαντήσει ο Πρωθυπουργός: «Πρώτα κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων. Πρέπει να πάρουμε απαραιτήτως τα 32 δις. Αμέσως μετά δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για ανάπτυξη, ανάπτυξη και πάλι ανάπτυξη. Αυτή θα φέρει θέσεις εργασίας και ανάκαμψη.»

«Να ρίξουμε βάρος Πρόεδρε στην παραγωγή. Αγρότες και κτηνοτρόφοι, αυτοί θα φέρουν επάρκεια στη χώρα και εξαγωγές. Θα παράξουν πλούτο.» ανταπάντησε η Ασημίνα Σκόνδρα, για να συνεχίσει «Πρόεδρε, υπάρχουν αντισταθμιστικά μέτρα, κοινωνικά και οικονομικά, για τους πολίτες. Πρέπει να τα δεις άμεσα. Μετεγγραφές φοιτητών, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις υπαλλήλων, να ενωθούν οι οικογένειες, να αλλάξουν οι όροι του Τειρεσία. Αυτά δεν κοστίζουν στο κράτος, αλλά ανακουφίζουν τους πολίτες.» Για να της απαντήσει ο  Πρωθυπουργός της χώρας: «Ασημίνα, συμφωνώ. Παραγωγή, ενέργεια και επενδύσεις, εκεί θα ρίξουμε το βάρος. Ήδη επενδυτές άρχισαν να ενδιαφέρονται και είμαστε στην αρχή ακόμη.»

Η κ. Σκόνδρα ζήτησε να μην κοπούν τα 30 ευρώ στους συνταξιούχους αγρότες. Όσο για το νομό μας, δεν παρέλειψε να τονίσει την στρατηγική σημασία της Ε65 και του Αχελώου. Στο τέλος ο Πρωθυπουργός της είπε: «Αγωνίζομαι για την πατρίδα μας! Και για την Καρδίτσα, και για όλες τις περιοχές και όλους τους Έλληνες. Μόλις τελειώσει αυτή η κρίσιμη διαδικασία θα συναντηθούμε κατά Περιφέρειες, κατά Νομό, και με έναν έναν από εσάς χωριστά.»

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.16
Δύση: 18.49
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!