Ο Δήμος Αγιάς στηρίζει την εκδήλωση «Παράγω, αξίζω προχωρώ» μια συζήτηση - αντίδοτο στην κρίση για την ανάπτυξη   της παραγωγής μας και της χώρας μας. O Δήμος Αγιάς, συμβάλλοντας στην ιδέα της επώνυμης δημιουργίας και του σωστού marketing των ελληνικών προϊόντων, στηρίζει την εκδήλωση «Παράγω, αξίζω, προχωρώ» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.
Την εκδήλωση διοργανώνει η ομάδα IKON 4 μία «συμμαχία» τεσσάρων ελληνικών επιχειρήσεων που εδώ και αρκετά χρόνια συμβάλλουν με τη δουλειά τους στη βελτίωση των ελληνικών προϊόντων και που τώρα αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μοιραστούν την εμπειρία και τη γνώση τους με τους Έλληνες παραγωγούς, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μπορούν να πετύχουν αν το προσπαθήσουν σωστά και οργανωμένα.
Στην ομάδα ΙΚΟΝ 4 συμμετέχουν οι εταιρίες Allpack, Διμηνιαίο Περιοδικό Συσκευασίας, DASC Branding - Σύμβουλοι branding και επικοινωνίας, DOT REPRO ΑΕ - Διαχωρισμοί χρωμάτων, εφαρμογές ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας και Forlabels - Eφαρμογές συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες.
Πρόκειται για μια συζήτηση - αντίδοτο στην κρίση για την ανάπτυξη και το μέλλον, το δικό μας, της παραγωγής μας και της χώρας μας.
Η εκδήλωση στηρίζεται στην άποψη ότι εμείς οι Έλληνες, παράγουμε μοναδικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με μεγάλες δυνατότητες εμπορικής επιτυχίας. Όμως, σπάνια τα προϊόντα μας έχουν τη θέση που αξίζουν ή πληρώνονται στην τιμή που πρέπει και δύσκολα προχωρούν στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.
Τα προϊόντα μας δεν έχουν ταυτότητα, δεν υποστηρίζονται από μάρκετινγκ και δεν έχουν την εικόνα που πρέπει για να ξεχωρίσουν και να προτιμηθούν.
Πρέπει επιτέλους να επενδύσουμε στην ποιότητά μας και να μιλήσουμε υπερήφανα και επώνυμα στο ντόπιο και στο διεθνή καταναλωτή. Να του πούμε τους λόγους που μας κάνουν καλύτερους. Η ευκαιρία για όσους παράγουν προϊόντα που δείχνουν και είναι ποιοτικά και έχουν την σωστή προετοιμασία, είναι δεδομένη.

H συζήτηση απευθύνεται σε κάθε παραγωγό ή επιχειρηματία που πιστεύει σε αυτό που κάνει, παράγει ποιοτικά προϊόντα και μειονεκτεί μόνο στο μάρκετινγκ και στην επικοινωνία. Που δεν βολεύεται με το χύμα, ούτε με την επιδότηση, που θέλει να προχωρήσει, αλλά δεν είναι σίγουρος από πού να ξεκινήσει και πώς.
Σε κάθε συνεταιρισμό ή εταιρία που έχει το όραμα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από όσους κατακτούν τις αγορές με λιγότερο καλά προϊόντα, αλλά πολύ καλύτερη εικόνα.
Σε κάθε Έλληνα που αναζητάει επαγγελματική ή επιχειρηματική διέξοδο και βλέπει το μέλλον του συνδεδεμένο με την παραγωγή της χώρας μας.
Σε κάθε αιρετό που θέλει να βοηθήσει τους παραγωγούς του τόπου του, που πιστεύει στις δυνατότητες τους και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18.00-18.10 / Xαιρετισμός Δημοτικής αρχής Αγιάς

18.10-18.30 / Τα προϊόντα μου. Και τώρα τι κάνουμε;
Γιώργος Τριανταφύλλου, Εκδότης All Pack Hellas

18.30-18.50 / Σωστή εικόνα = πωλήσεις και εξαγωγές
Δημοσθένης Μπρούσαλης, Γενικός Διευθυντής DASC Branding

Προσκεκλημένοι ομιλητές:
18.50-19.10 / Γιάμ: από την κουζίνα, στο ράφι!
Aύρα Πανουσοπούλου, Εργαστήριο Γεύσεων Γιάμ

19.10-19.30 / Η Συσκευασία ως όπλο στη στρατηγική
του Μάρκετινγκ της ΕΨΑ
Παναγιώτης Μίλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ ΕΨΑ Α.Ε.

19.30-19.50 / H ετικέτα με ανοιχτό μυαλό
Αυγερινός Χατζηχρυσός, Γενικός&Εμπορικός Διευθυντής Forlabels

19.50-20.10 / Χρώμα: η δύναμη στη συσκευασία
Γρηγόρης Κόκκορης, Διευθύνων Σύμβουλος DOT REPRO Α.Ε.

Ερωτήσεις και συζήτηση

Πιστεύουμε πως είναι μια εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας. Ο Δήμος Αγιάς δηλώνει ότι θα βρίσκεται με χαρά πάντα δίπλα σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
10 ημερών
1453
Τουρκικές θηριωδίες κατά των Ελλήνων στην Πριγκηπόνησσο.
1819
Οι κάτοικοι της Πάργας αναγκάζονται από τον Αλή Πασά να εκπατριστούν στην Κέρκυρα και στα άλλα νησιά του Ιονίου.
1825
Ο τουρκικός στόλος του Χαλήλ Μπέη αποβιβάζει στρατό στην Μεθώνη.
1878
Οι Θεσσαλοί επαναστάτες, υπό τους Γαρενή, Μπασδέκη και Κασοβέτη νικούν τους Τούρκους στην Μακρυνίτσα.
1897
Μάχη στο Μουζάκι Θεσσαλίας.
1941
Αρχίζει η εισβολή των Βουλγάρων στην Μακεδονία.
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει το Δέλβινο και τους Αγ. Σαράντα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"