Λαμία

Ένας 45χρονος φανοποιός είναι ο δράστης του εγκλήματος που έγινε χθες το πρωί στη Λαμία με θύμα 45χρονο πατέρα δύο παιδιών. Ως κίνητρό του φέρεται να ήταν η πίεση που δεχόταν από τη σύζυγο του θύματος με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Ένα ολόκληρο 24ωρο συνεχούς ανάκρισης και η 42χρονη σύζυγος του θύματος δεν έλεγε ούτε κουβέντα στους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες. Έφτασαν όμως στον άνθρωπο με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Έτσι μπορεί να μην ομολόγησε η 42χρονη τι ακριβώς είχε γίνει το ξημέρωμα της Παρασκευής, ομολόγησε όμως ο 45χρονος και περίγραψε στους αστυνομικούς όλο το σκηνικό της δολοφονίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, καθώς αναμένεται αύριο Κυριακή η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, η 42χρονη μιλούσε συνέχεια στον εραστή της για τη δύσκολη ζωή που περνούσε κοντά στον άντρα της, κάνοντας λόγο για σκηνές βίας. Έτσι επέλεξαν την ημέρα των γενεθλίων της 42χρονης να τον βγάλουν από τη μέση.
Το ζευγάρι των εραστών, αφού γιόρτασαν τα γενέθλια της 42χρονης γυναίκας, πήγαν στο σπίτι στη Λαμία και την ώρα που κοιμόταν ο άτυχος 45χρονος, ο εραστής της φέρεται ότι τον χτύπησε στο κεφάλι με το πίσω μέρος αεροβόλου όπλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, του έριξαν και τη χαριστική βολή, αφού εντοπίζεται από την ιατροδικαστή κ. Ακριβούση η πορεία μιας βολίδας που όμως δεν προέρχεται από πυροβόλο όπλο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνέχεια προσπάθησαν να δημιουργήσουν εικόνα ληστείας μέσα στο σπίτι. Μπορεί οι αστυνομικοί να βρήκαν ανοιχτά συρτάρια, όμως σε καθοριστικά σημεία ήταν ανέγγιχτα. Αυτό τους έκανε να αποκλείσουν από πολύ νωρίς το ενδεχόμενο της ληστείας, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πουθενά ίχνη παραβίασης του σπιτιού.
Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στράφηκαν στην 42χρονη σύζυγο, η οποία αν και ήταν ομιλητική κατά τη διάρκεια της προανάκρισης σε σχέση με τη ζωή της δίπλα στον άντρα της, για τις κρίσιμες ώρες δεν κατέθετε κάτι συγκεκριμένο. Το κλίμα έγινε διαφορετικό από τη στιγμή που ο εραστής αποκάλυψε όλο το σκηνικό και οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους το φονικό όπλο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 45χρονος φανοποιός κατηγορείται ως δράστης του εγκλήματος και η 42χρονη σύζυγος του θύματος για ηθική αυτουργία, ενώ αναμένεται να προσαχθούν την Κυριακή το μεσημέρι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή “ethnos.gr”

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.07
Δύση: 19.58
Σελήνη
20 ημερών
685
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Δ΄ ο Πωγωνάτος και τον διαδέχεται ο υιός του Ιουστινιανός Β΄.
1913
Μετά την ραγδαία προέλαση του Ελληνικού Στρατού, καταλαμβάνονται τα στενά της Κρέσνας, βαθειά μέσα στο βουλγαρικό έδαφος.
1920
Η Μεραρχία Σμύρνης φθάνει στην Αρκαδιούπολη (Λουλέ Μπουργκάζ), μετά από ταχεία προέλαση στην Ανατολική Θράκη.
1944
Οι Γερμανοί εκτελούν με ξιφολόγχη Έλληνες στην Σιάτιστα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».