«Μαραθώνιο» για μετάβαση με τα πόδια στην Αθήνα, ετοιμάζουν επαγγελματίες και κοινωνικοί φορείς της Μαγνησίας, προκειμένου να γνωστοποιήσουν στο Πανελλήνιο τα προβλήματα, που αποτελούν «βρόγχο» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών, σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στα προβλήματα που δημιούργησε η κρίση και που έχει φέρει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χείλος της καταστροφής, και τονίζει ότι, μη βλέποντας διέξοδο, στην κυβερνητική πολιτική, που ασκείται τα τελευταία δύο χρόνια, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια πρωτοποριακή μορφή πάλης για να «φωνάξουν ως εδώ», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η Συντονιστική Επιτροπή οργανώνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου του 2012, στις 8 το πρωί, από την παραλία του Βόλου, τη μεγάλη πορεία προς τη Βουλή «προκειμένου να εκθέσουμε τη συνολική αγανάκτηση μας και να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την εφαρμοζόμενη πολιτική που ακολουθείται. Το μέλλον των παιδιών μας, τις επιχειρήσεις μας αλλά και το δικαίωμα στην εργασία δεν τα χαρίζουμε σε κανένα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Καλούν όλους τους Έλληνες πολίτες να συσπειρωθούν, να συμμετέχουν και να συμπορευτούν μαζί τους χωρίς καμία διάθεση κομματικής χειραγώγησης.
Όσοι φίλοι & φίλες, άνεργοι, συνταξιούχοι, εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργάτες γης (Αγρότες), ΑμΕΑ πολύτεκνοι και άλλες κατηγορίες πολιτών θέλουν να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή πορεία.

 Η πορεία θα κάνει την πρώτη στάση στην Αγχίαλο περίπου στις 11.30 το πρωί. Θα μείνει για ξεκούραση και φαγητό και μετά το μεσημέρι θα φύγει για Αλμυρό όπου θα έχει και την πρώτη διανυκτέρευση.
Οι μαζικοί φορείς της Αγχιάλου καλούν τους πολίτες  να μετέχουν στην υποδοχή της πορείας με το παρακάτω πρόγραμμα.
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Αγχιάλου στις 10.15, όπου με αυτοκίνητα ή με τα πόδια να πάμε μέχρι τη Χρυσή Ακτή (περίπου στις 10.30), να υποδεχθούμε τους πεζοπόρους από το Βόλου και μαζί τους να πορευτούμε μέχρι την Αγχίαλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.38
Δύση: 16.59
Σελήνη
9 ημερών
1657
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον νεομάρτυρα Νικόλαο Καραμάνο στην Σμύρνη.
1821
Οι Τούρκοι, υπό τον Μουσταφά μπέη, νικούν τους Έλληνες στον Σταυρό της Κρήτης.
1915
Συγκροτείται στη Θεσσαλονίκη η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας.
1920
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος επανέρχεται στην Ελλάδα και αποκαθίσταται στον θρόνο.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα στη Βόρειο Ήπειρο.
1942
Ιταλοί και Αλβανοί εκτελούν στην Παραμυθιά Έλληνες πατριώτες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»