Η καλύτερη δυνατή οργάνωση του αντικαρκινικού εράνου που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ήταν ο σκοπός της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του προέδρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νομού Τρικάλων κ. Ιωάννη Βαρδούλη, της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Υγείας κ. Κωστοπούλου και εκπροσώπου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του εράνου που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στην πόλη των Τρικάλων και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και στους υπόλοιπους περιφερειακούς Δήμους.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νομού Τρικάλων κ. Ιωάννης Βαρδούλης ανέφερε:
«Ξεκινάει για άλλη μια χρονιά στα Τρίκαλα ο πανελλήνιος αντικαρκινικός έρανος από την επόμενη Τετάρτη 17-10-2012 και μέχρι 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει και στους υπόλοιπους περιφερειακούς Δήμους. Ο έρανος έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια και κατά τη διάρκεια του εράνου περνάει αυτό το παγκόσμιο μήνυμα του αγώνα κατά του καρκίνου, γιατί ο αγώνας αυτός είναι όλης της ανθρωπότητας. Συμπολίτες μας προσφέρουν από το υστέρημά τους ώστε να ενισχυθούν όλα τα κέντρα και οι έρευνες που βοηθούν στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση. Είναι πολύ σημαντικό που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πολύ μεγάλη πρόοδο στον αγώνα κατά του καρκίνου, έχουν βρεθεί πολλά σημαντικά φάρμακα και μέχρι και σήμερα πλέον πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο μπορούν και ζουν. Αξίζει λοιπόν αυτή η προσπάθεια και νομίζω ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα δείξουν την ευαισθησία τους ώστε να έχουμε επιτυχία στον έρανο της Τετάρτης. Είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και οργανώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τον έρανο και γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας αλλά συμμετέχει και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία όπως κάθε χρόνο».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε:
«Είναι γνωστή σε όλους μας η μεγάλη σημασία του αντικαρκινικού εράνου και έχει ως σκοπό να συμβάλλει στην απρόσκοπτη συνέχεια του ανθρωπιστικού έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την καταπολέμηση της επάρατου νόσου. Η καταπολέμηση του καρκίνου που μαστίζει όλη την ανθρωπότητα επιβάλλει την συνέχιση του αγώνα με μεγαλύτερη ένταση. Ο αγώνας αυτός δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί μόνο από το κράτος  αλλά είναι απαραίτητη όπως σε όλο τον κόσμο η συμβολή και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.47
Δύση: 17.33
Νέα Σελήνη
1720
Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Αυξέντιος από την Ήπειρο.
1822
Φονεύεται από τους Τούρκους ο Αλή Πασάς των Ιωαννίνων.
1823
Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στο Λασίθι Κρήτης.
1827
Σώμα 500 ανδρών επιχειρεί να καταλάβει το μοναστήρι "Άγιος Σπυρίδων" στην Καστέλλα του Πειραιά.
1955
Οι αγγλικές αρχές κατοχής κατάσχουν στην Πάφο πολεμικό υλικό που κατέπλευσε από την ελεύθερη Ελλάδα για την ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»