Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη του Βʼ ακαδημαϊκού έτους του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Βόλου. Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ιστορία- Ιστορία Τέχνης και την Οικογενειακή θεραπεία για το χειμερινό εξάμηνο και την Λαογραφία / Παιδοψυχολογία/ Ειδική αγωγή για το εαρινό εξάμηνο. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη 152-Γαζή).

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.

Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος, ενώ υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, ανέργους πολυτέκνους, ΑμεΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Εγγραφές πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00μ.μ.- 21.00 μ.μ. 
στην Ελληνική Εταιρία Alzheimer (οδός Γαζή και Χατζηαργύρη 65, απέναντι από τα δικαστήρια) από την υπεύθυνους συντονιστές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Βόλου κ. Δαπόντα Ελένη (6934755715) και κ. Τσιρούνη Παναγιώτη ( 6989702916).

Εγγραφές πραγματοποιούνται επίσης στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (22510-54739, 6970069007 και 6980032595) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.civilacademy.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»