Δράστες τυγχάνουν τα ίδια άτομα που διέπραξαν τη ληστεία στο χρυσοχοείο προ τριημέρου και αναζητούνται

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες οι οποίοι αναζητούνται για τη ληστεία στο χρυσοχοείο στον Παλαμά διέπραξαν ακόμη δύο  περιπτώσεις ληστειών στην ίδια περιοχή. Ειδικότερα ο 38χρονος ημεδαπός και 29χρονος υπήκοος Αλβανίας διέπραξαν τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστειών:
•Την 10-01-2012 ένας από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε Υποκατάστημα Τράπεζας και με την απειλή όπλου (καλάσνικοφ), αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 16.840 ευρώ, ενώ ο συνεργός του φορώντας κράνος, τον ανέμενε εξωτερικά της Τράπεζας με δίκυκλη μοτοσικλέτα. (σχετ: το από 10-01-2012 Δελτίο μας)
•Την 09-04-2012 ο ένας από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο ίδιο Υποκατάστημα Τράπεζας και με την απειλή πυροβόλου όπλου (καλάσνικοφ), αφαίρεσε από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των 2.545 ευρώ, ενώ ο συνεργός του, φορώντας κράνος, τον ανέμενε εξωτερικά της Τράπεζας με δίκυκλη μοτοσικλέτα. (σχετ: το από 10-04-2012 Δελτίο μας)
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.43
Δύση: 16.58
Σελήνη
16 ημερών
627
Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος συντρίβει στη Νινευί Μεσοποταμίας τον περσικό στρατό του Χοσρόη.
1803
Το ολοκαύτωμα στο Κούγκι όπου ο ιερομόναχος Σαμουήλ με 5 Σουλιώτες βάζει φωτιά στο βαρέλι με την πυρίτιδα και ανατινάσσονται στον αέρα.
1820
Οι Σουλιώτες επανέρχονται στην Πατρίδα τους, μετά από συμφωνία με τον Αλή Πασά, και μετέχουν στον πόλεμο μαζί του εναντίον του σουλτάνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»