Στο πλαίσιο της ήδη συσταθείσας «Δομής  Υδατικών Πόρων», το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας  αποφάσισε την πρώτη δράση που αφορά στη «Δημιουργία  δυναμικού διαδραστικού εργαλείου Αρχείου-Βιβλιοθήκης σχετικά με τις μελέτες, δημόσια και ιδιωτικά αρχεία, δημοσιεύματα, νόμους, αποφάσεις και όλα τα στοιχεία που αφορούν τα έργα διαχείρισης υδατικών πόρων Θεσσαλίας, με ανάλυση, αξιολόγηση και  κωδικοποίηση υλικού». Η δράση αυτή απαιτεί εργασία σε εβδομαδιαία βάση, κατ’ εκτίμηση, 15 ωρών από τρεις μηχανικούς ειδικοτήτων αλλά, και επιστημονικής και επαγγελματικής συνάφειας με το αντικείμενο των «Υδατικών Πόρων». Ο χρόνος παράδοσης του αντικειμένου της Επιστημονικής Ομάδας Εργασίας είναι δέκα μήνες.
Καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσα μέλη του Τμήματος ενδιαφέρονται,  μέχρι 20 Οκτωβρίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. όπου, πέραν των λοιπών στοιχείων να προκύπτει η επιστημονική και επαγγελματική συνάφεια με το αντικείμενο των «Υδατικών Πόρων». Επίσης να δηλώνεται η σημερινή απασχόληση του Μηχανικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»