Κατά τη διάρκεια συνάντησης στελεχών του Δήμου με κατοίκους της περιοχής

Κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με τους πολίτες ανά Δημοτική Ενότητα ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό τον συντονισμό των δυνάμεων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων σε κάθε περιοχή. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στα Κάτω Λεχώνια με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, οι οποίοι συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μπ.Τσαμπάζη, τον τοπικό Αντιδήμαρχο Ν.Στόϊκο και τον δημοτικό σύμβουλο Σ.Χαλκιά. Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κ.Λεχωνίων και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ν.Νομικό.
Ο κ. Τσαμπάζης ενημέρωσε τους κατοίκους για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και σύγχρονα μέσα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του νέου μεγάλου Δήμου. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ.Στόϊκος, υπογράμμισαν την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι καμία προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής δεν μπορεί να έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, χωρίς τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή των δημοτών. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θετικό και γόνιμο κλίμα, οι κάτοικοι των Κ.Λεχωνίων έθιξαν συγκεκριμένα ζητήματα της περιοχής και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της κατάστασης. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πρόβλημα ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων και μπάζων σε δημοτική έκταση δίπλα από το γήπεδο των Κ.Λεχωνίων, που κατ’ επανάληψη έχει απασχολήσει τη Δημοτική Αρχή τον τελευταίο χρόνο. Όπως ενημέρωσαν τα στελέχη του Δήμου, από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν εργασίες περίφραξης του χώρου, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους κάθε παράνομη δραστηριότητα και να αξιοποιηθεί η έκταση για τις ανάγκες της περιοχής. Απηύθυναν μάλιστα αυστηρή προειδοποίηση πως η Δημοτική Αρχή δεν θα ανεχτεί παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον, αλλά θα προχωρά στην επιβολή των προστίμων που προβλέπονται από τον νέο Κανονισμό Καθαριότητας σχετικά με τη ρύπανση του περιβάλλοντος.  
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου θα συνδράμει με ένα απορριμματοφόρο και δυο εργαζόμενους, την εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού του λόφου Γορίτσας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή με πρωτοβουλία της Μητρόπολης Δημητριάδος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.06
Δύση: 19.59
Σελήνη
17 ημερών
1686
Πελοποννήσιοι, Ζακυνθινοί και Βενετοί απελευθερώνουν την Μεθώνη από τους Τούρκους.
1770
Καταστροφή του τουρκικού στόλου στον λιμένα Τσεσμέ της Σμύρνης από τους Ρώσους.
1828
Υπογράφεται πρωτόκολλο μεταξύ των Μεγάλων Δυνάμεων για την αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ελλάδα.
1907
Βουλγαρική συμμορία σκοτώνει τον Μακεδονομάχο Νικόλαο Τσοτάκο, ενώ μαχόταν ηρωικώς.
1920
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Ηράκλεια, την Ραιδεστό και την Τυρολόη στην Ανατολική Θράκη.
1921
Στο Καράκογιουν το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων δοκιμάζεται πολύ, αλλά δεν λυγίζει.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».