Ο αντιδήμαρχος Παλαμά – αρμόδιος για τον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δημήτριος Πάτας, δήλωσε τα εξής: Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τους παιδιάτρους του Παλαμά, τον κ. Ελευθέριο Μουτσάνα και την κα Ευανθία Τριβάρα, για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία του δήμου μας  καθώς ανέλαβαν αφιλοκερδώς να εμβολιάσουν τα παιδιά ολόκληρου του καλλικρατικού δήμου Παλαμά των οποίων οι γονείς δεν είναι ασφαλισμένοι και αδυνατούν να πληρώσουν για τον εμβολιασμό των παιδιών τους.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Κέντρο Υγείας Παλαμά και ιδιαιτέρως τις Επισκέπτριες Υγείας, οι οποίες (με την δική μας παρέμβαση και προτροπή) ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την καταγραφή των ανασφάλιστων παιδιών του δήμου σε εμβολιαστικές λίστες και ποια εμβόλια χρειάζεται να κάνουν, ενώ στη συνέχεια μερίμνησαν για την προμήθειά τους.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ειδικό καρδιολόγο του Παλαμά κ. Γεώργιο Κοντορούπη, ο οποίος ανέλαβε με μηδαμινό τίμημα την εξέταση των παιδιών που φέτος φοιτούν στην Α’ Δημοτικού και χρειαζόταν σύμφωνα με το νόμο σχετικές ιατρικές εξετάσεις.
Τα παραπάνω δείχνουν ότι υπάρχουν επιστήμονες που κοσμούν το δήμο Παλαμά με τις γνώσεις και το ήθος τους, και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και στον κάθε άνθρωπο τη στήριξη και τη βοήθεια που έχει ανάγκη. Τέτοιοι επιστήμονες -που τιμούν τον όρκο που δώσανε και στέκονται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο- τους πρέπει δημόσια αναγνώριση και είναι άξιοι συγχαρητηρίων απ’ όλους μας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΤΑΣ
Αντιδήμαρχος Παλαμά

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.57
Τελευταίο Τέταρτο
1878
Υπογράφεται η συνθήκη του Βερολίνου, με την οποία ανατρέπεται η δημιουργία της Μεγάλης Βουλγαρίας.
1943
Το Σύνταγμα Βάλτου των ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ αρχίζει 8ήμερο αγώνα κατά της ιταλικής Μεραρχίας "Μπρενέρο" στο Μακρυνόρος.
Οι Γερμανοί καίνε το Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου και εκτελούν τον ιερέα και άλλους Έλληνες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».