Ο αντιδήμαρχος Παλαμά – αρμόδιος για τον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δημήτριος Πάτας, δήλωσε τα εξής: Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τους παιδιάτρους του Παλαμά, τον κ. Ελευθέριο Μουτσάνα και την κα Ευανθία Τριβάρα, για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία του δήμου μας  καθώς ανέλαβαν αφιλοκερδώς να εμβολιάσουν τα παιδιά ολόκληρου του καλλικρατικού δήμου Παλαμά των οποίων οι γονείς δεν είναι ασφαλισμένοι και αδυνατούν να πληρώσουν για τον εμβολιασμό των παιδιών τους.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το Κέντρο Υγείας Παλαμά και ιδιαιτέρως τις Επισκέπτριες Υγείας, οι οποίες (με την δική μας παρέμβαση και προτροπή) ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την καταγραφή των ανασφάλιστων παιδιών του δήμου σε εμβολιαστικές λίστες και ποια εμβόλια χρειάζεται να κάνουν, ενώ στη συνέχεια μερίμνησαν για την προμήθειά τους.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ειδικό καρδιολόγο του Παλαμά κ. Γεώργιο Κοντορούπη, ο οποίος ανέλαβε με μηδαμινό τίμημα την εξέταση των παιδιών που φέτος φοιτούν στην Α’ Δημοτικού και χρειαζόταν σύμφωνα με το νόμο σχετικές ιατρικές εξετάσεις.
Τα παραπάνω δείχνουν ότι υπάρχουν επιστήμονες που κοσμούν το δήμο Παλαμά με τις γνώσεις και το ήθος τους, και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και στον κάθε άνθρωπο τη στήριξη και τη βοήθεια που έχει ανάγκη. Τέτοιοι επιστήμονες -που τιμούν τον όρκο που δώσανε και στέκονται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο- τους πρέπει δημόσια αναγνώριση και είναι άξιοι συγχαρητηρίων απ’ όλους μας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΤΑΣ
Αντιδήμαρχος Παλαμά

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.42
Δύση: 16.58
Πανσέληνος
1905
Η ελληνική δύναμη που ήταν εγκατεστημένη στην λίμνη των Γιαννιτσών προσβάλλει βουλγαρική συμμορία, μέσα στο Αρχοντικό.
1942
Οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας δηλώνουν ότι αναγνωρίζουν την ελευθερία και ανεξαρτησία της Αλβανίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»