Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.)  του Τοπικού Σχεδίου «Ξενοκράτης», για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2012 – 2013, συγκαλεί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να λάβουν μέρος εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων τοπικών φορέων και υπηρεσιών, με σκοπό τη δρομολόγηση συντονισμένων έργων και δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας, καθώς επίσης τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από τυχόν χιονοπτώσεις, παγετό ή πλημμυρικά φαινόμενα.
Αναλυτικά, στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. έχουν κληθεί: ο Διοικητής Περιφέρειας Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, του Δασαρχείου Βόλου, της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, της 9ης Μ.Σ.Ε.Π,111 Π.Μ., της 32ης ΤΑΞ Π.Ν., του ΕΚΑΒ, της ΔΕΗ, της Δημοτικής Αστυνομίας, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων   Νέας Ιωνίας – Αιωνίας, Αγριάς – Αρτέμιδος, Πορταριάς – Ιωλκου – Μακρινίτσας, Βόλου – Αγχιάλου, οι Πρόεδροι Δημοτικών και Κοινοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης και εθελοντικών ομάδων του  Δήμου Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»