Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.)  του Τοπικού Σχεδίου «Ξενοκράτης», για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2012 – 2013, συγκαλεί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να λάβουν μέρος εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων τοπικών φορέων και υπηρεσιών, με σκοπό τη δρομολόγηση συντονισμένων έργων και δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας, καθώς επίσης τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από τυχόν χιονοπτώσεις, παγετό ή πλημμυρικά φαινόμενα.
Αναλυτικά, στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. έχουν κληθεί: ο Διοικητής Περιφέρειας Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, του Δασαρχείου Βόλου, της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, της 9ης Μ.Σ.Ε.Π,111 Π.Μ., της 32ης ΤΑΞ Π.Ν., του ΕΚΑΒ, της ΔΕΗ, της Δημοτικής Αστυνομίας, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων   Νέας Ιωνίας – Αιωνίας, Αγριάς – Αρτέμιδος, Πορταριάς – Ιωλκου – Μακρινίτσας, Βόλου – Αγχιάλου, οι Πρόεδροι Δημοτικών και Κοινοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης και εθελοντικών ομάδων του  Δήμου Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.11
Δύση: 19.56
Σελήνη
25 ημερών
301 π.Χ.
Ήττα του Αντιγόνου από τον Σέλευκο, τον Πτολεμαίο, τον Κάσσανδρο και τον Λυσίμαχο στην Ιψό της Φρυγίας.
280 π.Χ.
Οι Έλληνες, υπό τον Βασιλέα της Ηπείρου Πύρρο, νικούν τους Ρωμαίους στην Ηράκλεια της Κάτω Ιταλίας.
668
Δολοφονείται ο Αυτοκράτορας Κώνστας Β΄ στις Συρακούσες της Σικελίας. Τον διαδέχεται ο υιός του Κωνσταντίνος Δ΄ ο Πωγωνάτος.
1821
Δύναμη 5.000 Τούρκων συγκρούεται στους Λάκκους Χανίων με τους Έλληνες επαναστάτες.
1906
Οι οπλαρχηγοί Ιω. Καραβίτη και Ευαγγ. Νικολούδη προσβάλλουν στην Κέλλη (Γκορνίτσοβο) Φλωρίνης τη συμμορία του αρχικομιτατζή Τάνε.
1913
Έναρξη της τριημέρου μάχης της Τζουμαγιάς.
1921
Αποφασίζεται η ανάληψη επιχειρήσεων προς την Άγκυρα, για την καταστροφή του κεμαλικού στρατού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».