Στην περιοχή της Αγιάς Λάρισας, τρεις  άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία όπου διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι (άνδρα ηλικίας 84 ετών και γυναίκα ηλικίας 76 ετών), επιχειρώντας ανεπιτυχώς να διαπράξουν ληστεία σε βάρος τους. Ειδικότερα, οι δυο εκ των δραστών άσκησαν σωματική βία στον 84χρονο ημεδαπό και με την απειλή μαχαιριού, το οποίο κατείχε ένας εξ αυτών, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στον αύλιο χώρο της οικίας του.

Παράλληλα, ο τρίτος συνεργός τους αφού εισήλθε εντός της οικίας, άσκησε σωματική βία σε βάρος της 76χρονης συζύγου του, την ακινητοποίησε, απαιτώντας να τους παραδώσουν χρήματα.

Στη συνέχεια, ο 84χρονος στην προσπάθειά του να αντισταθεί τραυματίστηκε ελαφρά με το μαχαίρι στο χέρι του, ενώ οι δράστες έπειτα από έκκληση των παθόντων για βοήθεια, τράπηκαν σε φυγή προς  άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε και αναζητούνται.

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αγιάς και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.02
Δύση: 19.49
Σελήνη
8 ημερών
1821
Επτανήσιοι εθελοντές επαναστάτες καταλαμβάνουν το όρος Πούσι του χωριού Λάλα Ηλείας.
1826
Πεθαίνει ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πέργαμο.
1941
Αποσπάται από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως η γερμανική σημαία από τους Έλληνες φοιτητές Απόστολο Σάντα και Μανώλη Γλέζο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.