Τη βελτίωση του δρόμου από τη διασταύρωση του Δροσερού με την οδό  Καλύβια –Μουριά ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου αυτού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ για εργασίες και Φ.Π.Α. Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με το έργο αυτό πετυχαίνουμε δύο στόχους. Αφ’ ενός την οδική συνένωση δύο πρώην Καποδιστριακών Δήμων (Γόμφων και Μεγ. Καλυβίων) και αφ’ ετέρου την εξυπηρέτηση των πολιτών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ως αιρετή Περιφέρεια δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας βελτιώνοντας την οδική ασφάλεια όπου υπάρχει ανάγκη». 
Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες βελτίωσης οδού  προς Δροσερό με αρχή την  διασταύρωση της οδού, με την οδό  Καλύβια –Μουριά, στην περιοχή του Δήμου Τρικκαίων. Πρόκειται να εκτελεστούν οι εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας  σε μήκος  1300μ , ασφαλτικών σε μήκος 500μ. Μειοδότης του έργου αναδείχθηκε η εργοληπτική επιχείρηση  «ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ  ΣΟΦΙΑ»  και το ποσό της προς υπογραφή σύμβασης μετά την έκπτωση που προέκυψε είναι 67.035,00 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα  Κ.Α.Π. 2012  Π.Ε. Τρικάλων και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.46
Δύση: 16.59
Σελήνη
19 ημερών
1867
Οι Κρήτες επαναστάτες κατατροπώνουν στη Δρακωνία Λασιθίου τουρκικό σώμα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Νεάπολη.
1885
Εγκαίνια της Ακαδημίας Αθηνών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»