Την εξέλιξη των εργασιών επισκευής στη στέγαση του κλειστού γυμναστηρίου του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του Αλκαζάρ παρακολούθησε σήμερα επί τόπου ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστό και τους αντιδημάρχους Σπ. Μπαρμπούτη και Δ. Μάντζαρη. Οι εργασίες γίνονται από την εταιρεία που έχει αναλάβει την διαμόρφωση της τάφρου Χατζηχαλάρ ως ένα από τα «αντισταθμιστικά οφέλη» της εργολαβίας, από την οποία θα ωφεληθούν δεκάδες αθλήματα που στεγάζονται στο κλειστό.

Παρόν ήταν και ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας κ. Ν. Παλάντζας ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η στέγη εξασφαλίζει απόλυτη μόνωση από υγρασία και θερμότητα και πλέον θα λύσει οριστικά το θέμα της στεγανοποίησης του κλειστού. Ο κ. Μπαρμπούτης μάλιστα θύμισε ότι το κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ εγκαινιάστηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1969 με τον αγώνα βόλεϊ ανδρών ΕΑΛ – Πάτρα τον οποίο μάλιστα κέρδισε η Λαρισινή ομάδα ανεβαίνοντας στην Α’ εθνική κατηγορία. Από τότε είχαν γίνει μόνο εμβαλωματικού χαρακτήρα παρεμβάσεις στη στέγη του κλειστού.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.54
Σελήνη
12 ημερών
623
Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος κατατροπώνει τους Πέρσες στην Ατροπατηνή και τους αναγκάζει να εκκενώσουν την Μικρά Ασία.
1192
Επανάσταση της Κύπρου κατά των Λατίνων.
1801
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Γεώργιο από την Έφεσο.
1821
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον Γ. Μαυροκορδάτο στην Κωνσταντινούπολη.
1897
Η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ελλάδος.
1944
Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 270 κατοίκους της κοινότητος Κλεισούρας της Καστοριάς.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!