Στη γιορτή φέτας Ελασσόνας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στην 6η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας που πραγματοποιείται στην Ελασσόνα παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.  Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Μέσα από συνεργασία, συνέργεια και συνοχή μπορούμε να επιτύχουμε αποτελέσματα σε μια τραγική οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας η Αιρετή Περιφέρεια και ο Δήμος Ελασσόνας υλοποιούν έργα συνολικού προϋπολογισμού 25,4 εκατ. ευρώ. Τα έργα αυτά δημιουργούν μια σημαντική κινητικότητα στην τοπική οικονομία και κοινωνία, προσφέροντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας. Όμως δεν εφησυχάζουμε. Υπάρχουν ακόμη πολλά που είναι απαραίτητα στην περιοχή, όπως η παράκαμψη της Ελασσόνας, το φράγμα του Αγιονερίου, η Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης, το κλειστό κολυμβητήριο, το 1ο δημοτικό σχολείο, η ολοκλήρωση του αναδασμού Ελασσόνας, η επίσπευση των διαδικασιών πιστοποίησης στα προϊόντα ΠΟΠ «Αρνάκι Ελασσόνας ΠΟΠ» και «Κατσικάκι Ελασσόνας ΠΟΠ», η αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ για να καλύπτει σύγχρονα αίτια απώλειας παραγωγής  κ.α  , τα οποία αισιοδοξούμε σύντομα να προχωρήσουν και να υλοποιηθούν».

Αναλυτικά τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή είναι: (κλικ εδώ)

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.41
Δύση: 16.58
Σελήνη
13 ημερών
536
Ο Στρατηγός του Βυζαντίου Βελισσάριος, μετά την νίκη του επί των Οστρογότθων του Θεοδωρίχου, εισέρχεται θριαμβευτής στην Ρώμη.
1832
Η Σάμος αναγνωρίζεται από τον σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ ως αυτόνομη ηγεμονία, υποτελής στην Τουρκία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»