Σε σχέση με τις καταγγελίες του Διοικητή  του Νοσοκομείου Βόλου κ. Α. Ζαχαρόπουλου αναφορικά με την άδεια κυλικείου που παραχωρήθηκε στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο Αντιδήμαρχος Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλείας και Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου και Ν. Αγχιάλου, κ. Παντελής Πελεκάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πριν από έναν περίπου μήνα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ.Α.Ζαχαρόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βόλου θέτοντας θέμα νομιμότητας της άδειας κυλικείου που εκδόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με υπογραφή μου, ως αρμόδιου Αντιδημάρχου, όπως προβλέπεται.
Ο Δήμαρχος μου ζήτησε να επισκεφθώ τον Διοικητή με όλο το φάκελο της υπόθεσης και να του δώσω αντίγραφα όποιων εγγράφων επιθυμεί, πράγμα το οποίο έκανα την επομένη κιόλας ημέρα. Κατά τη συνάντησή μας ζήτησα από τον κ. Διοικητή να διατυπώσει εγγράφως τις όποιες καταγγελίες του, προκειμένου να ελεγχθούν από τα αρμόδια όργανα     και αν επιβεβαιωθούν, να ανακληθεί αμέσως η σχετική άδεια.
Ο κ.Διοικητής, αφού προφανώς εξέτασε τα έγγραφα που του έδωσα, επανήλθε στέλνοντας προς τον κ.Δήμαρχο, ηλεκτρονικά, το από 18.9.2012 έγγραφο, το οποίο ο Δήμαρχος διαβίβασε αμέσως στην υπηρεσία μας προκειμένου να πρωτοκολληθεί, όπως και πράγματι έγινε την επόμενη ημέρα 19.9.2012 (αρ.πρωτ. 103262/ΓΠ 23924), να διερευνηθούν τα αναφερόμενα σε αυτό και να απαντηθεί από εμένα.  Στο έγγραφο αυτό δεν γίνεται αναφορά σε πλαστογραφία υπογραφής υπαλλήλου του Νοσοκομείου και  σε παραποίηση απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου, καταγγελίες τις οποίες ο κ.Διοικητής έκανε μόλις δύο μέρες μετά, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Οι σοβαρότατες αυτές καταγγελίες πρέπει να διερευνηθούν τάχιστα από τα αρμόδια διοικητικά και δικαστικά όργανα.
Όπως και προφορικά ενημέρωσα τον κ.Διοικητή, με βάση τα στοιχεία του  φακέλου, η άδεια εκδόθηκε νομίμως. Είναι αυτονόητο πως αν οι καταγγελίες του επιβεβαιωθούν, πράγμα που θα σημαίνει ότι η υπηρεσία του Δήμου στηρίχθηκε σε πλαστά η παραποιημένα έγγραφα, η άδεια θα ανακληθεί αμέσως».

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.45
Δύση: 16.59
Σελήνη
18 ημερών
1502
Με συνθήκη μεταξύ Βενετίας και Τουρκίας, η Πελοπόννησος περιέρχεται στην Τουρκία.
1821
Ανεπιτυχής επίθεση των Ελλήνων επαναστατών στο Ναύπλιο.
1943
Οι Γερμανοί επανέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, τη λεηλατούν και στη συνέχεια την παραδίδουν στις φλόγες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»