Συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση με τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου

Η βούληση των τοπικών αρχών να εντείνουν την κοινή προσπάθεια για τον περιορισμό του παρεμπορίου στην πόλη του Βόλου, επαναβεβαιώθηκε σε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή και του Δήμου Βόλου. Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Απ. Αλαμάνας και τον Δήμο Βόλου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Χ.Τσαμπάζης. Συμμετείχαν επίσης ο Λιμενάρχης Βόλου Χρ.Κανάκης, ο Κ.Μαγαλιός εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Β.Πανταζής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτιμήθηκαν ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των ελέγχων για το παρεμπόριο, στην κεντρική αγορά της πόλης και στο παραλιακό μέτωπο, που διενεργούν κάθε μήνα μικτά κλιμάκια των συναρμοδίων υπηρεσιών, υλοποιώντας σχετική απόφαση ευρείας σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Οι συμμετέχοντες στη σημερινή σύσκεψη συμφώνησαν να συνεργαστούν για την εντατικοποίηση των ελέγχων και κάθε άλλης δράσης που θα υπηρετεί τον κοινό σκοπό. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ενισχυθούν τα κλιμάκια με αύξηση του αριθμού των ανδρών από 6 σε 9 – δυο άτομα της ΕΛ.ΑΣ., τρία της Λιμενικής Αστυνομίας και 4 της Δημοτικής Αστυνομίας. Επικεφαλής θα τίθεται κατά περίπτωση είτε η ΕΛ.ΑΣ. είτε το Λιμεναρχείο. Ιδιαίτερη έμφαση, δε, θα δοθεί στο παραλιακό μέτωπο από την Αγριά έως την Αγχίαλο, όπως και στην εμπορική αγορά του Βόλου.
Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του, πριν από ένα μήνα, προς τον τότε Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Δ.Κατσίκα, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινώτης είχε τονίσει την ανάγκη να υπάρξει πλέον, άμεσα, ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποφασιστική πάταξη του παρεμπορίου στην «πηγή» του, πριν το πρόβλημα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δραστική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν μπορεί να υπάρξει αν, παράλληλα με τη δράση του μικτού κλιμακίου, δεν υπάρξει και οργανωμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό των πηγών του παρεμπορίου, δηλαδή των αποθηκευτικών χώρων στους οποίους αποθηκεύονται τα προϊόντα, καθώς και των κεντρικών διακινητών τους».
Τέλος, στο περιθώριο της συνάντησης οι κ.κ. Αλαμάνας και Τσαμπάζης συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα στο Δημαρχείο του Βόλου, συνάντηση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κεντρικό ιστό της πόλης, προκειμένου Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία να συντονίσουν τη δράση τους για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 19.51
Σελήνη
11 ημερών
1697
Σφαγή από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Δημητρίου από την Φιλαδέλφεια.
1820
Απαγχονισμός από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνου από την Λέσβο.
1823
Δύναμη επαναστατών Κρητών επιτίθεται εναντίον των Τούρκων στο στενό πέρασμα Κανδάνου-Χανίων.
1825
Ναυμαχία μεταξύ ελληνικού και τουρκικού στόλου έξω από τον λιμένα της Σούδας και νίκη των Ελλήνων.
1829
Τμήματα υπό τους Κριεζώτη, Δυοβουνιώτη, Ράγκο και Λάζο νικούν στην θέση Ανηφορίτη Θηβών 2.500 Τουρκαλβανούς.
1943
Το Ελληνικό αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" και το βρετανικό αντιτορπιλικό "Τζέβρις" βυθίζουν κοντά στην Καλαβρία ιταλική νηοπομπή.
1944
Οι Γερμανοί καίνε το Δοξάτο Δράμας και φονεύουν 233 Έλληνες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».