Ανακοινώνεται ότι το Παν/κό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αναγνωρίσθηκε ως κατάλληλο να χορηγεί πλήρη άσκηση, στην ειδικότητα της ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ σύμφωνα με την αριθμ. Υ7α/Γ.Π./οικ/161667/17-12-2007 (ΦΕΚ 2429/τ.Β΄/27-12-2007) απόφαση του ΥΥ&ΚΑ. Για την εν λόγω ειδικότητα συστάθηκαν σύμφωνα με την αριθμ. Υ4α/οικ.1126400/9-12-2011 (ΦΕΚ 3044/τ.Β΄/30-12-2011) Κοινή Υπουργική απόφαση, δύο (2) θέσεις ειδικευόμενων Ιατρών, οι οποίες με την ανωτέρω απόφαση μετατράπηκαν από την ειδικότητας της Παθολογικής Ανατομικής στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής.
Η πλήρωση των  πιο πάνω θέσεων σε πρώτη φάση και εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων Ιατρών είναι μεγαλύτερος του αριθμού των θέσεων, θα γίνει ύστερα από κλήρωση της μιας (1) θέσης. Στη δεύτερη θέση θα προταθεί ο πρώτος Ιατρός από τη νέα λίστα προτεραιότητας που θα διαμορφωθεί από την κλήρωση, μετά από τη κένωση της θέσης από την ειδικότητα της Παθολογικής Ανατομικής.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 3/9/2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 π.μ. στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώπιον Επιτροπής που θα  συγκροτηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη και στην οποία θα συμμετέχουν και δυο (2) από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς.

Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι Ιατροί πληρούν τις προϋποθέσεις τοποθέτησης – πρόσληψης:
1. έχουν εκπληρώσει τα τρία (3) χρόνια Χειρουργικής και δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία διορισμού,
2. οι Ιατροί που έχουν υποβάλλει αίτηση για την συγκεκριμένη ειδικότητα σε άλλο Νοσ/μείο,
3. καθώς επίσης και οι Ιατροί  οι οποίοι ειδικεύονται σε νοσοκομείο που δεν χορηγεί πλήρη ειδίκευση.

Οι γιατροί που κληρώνονται χάνουν το δικαίωμα που απορρέει από την αίτηση, ενώ το διατηρούν εφ΄ όσον δεν αναδειχθούν υποψήφιοι από την κλήρωση και το είχαν ρητά δηλώσει στην υπηρεσία μας.
Η κλήρωση αφορά όλους όσους έχουν υποβάλλει αίτηση, ενώ όσοι απ΄ αυτούς δεν αναδειχθούν για κάλυψη θέσης με την σειρά που κληρώθηκαν διαμορφώνουν τη νέα σειρά προτεραιότητας με την προϋπόθεση ότι το ενδιαφέρον τους να παραμείνουν στην νέα σειρά το είχαν γραπτά δηλώσει προ της κλήρωσης.

Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από 20/8/2012 έως 31/8/2012, δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 20.55
Σελήνη
16 ημερών
1203
Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
1951
Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».