Για τη σπουδαία ολυμπιακή διάκριση στο Λονδίνο

Τα συγχαρητήριά του στον παγκόσμιο πρωταθλητή του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιο Παπαχρήστο για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εκφράζει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζοντας σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Βολιώτη κωπηλάτη Στέργιο Παπαχρήστο και τα υπόλοιπα μέλη του ελληνικού πληρώματος στην τετράκωπο ανδρών, για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Η παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η εντυπωσιακή τους εμφάνιση, αποτελεί σπουδαία ολυμπιακή διάκριση που έκανε όλους τους Έλληνες ιδιαίτερα χαρούμενους και αποτελεί επιστέγασμα των σκληρών τους προσπαθειών.
Η πόλη του Βόλου πανηγυρίζει τη νίκη τους και νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη για τη συμμετοχή του Στέργιου Παπαχρήστου, ο οποίος κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες συνάντησε στο δρόμο για το Λονδίνο. Αναμφισβήτητα, ο Στέργιος Παπαχρήστος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Βολιώτες αθλητές και εύχομαι να παραμείνει για πάντα στο βάθρο που με τόσο κόπο, προσπάθεια και αξιοσύνη κατέκτησε, ανάμεσα στην ελίτ των αθλητών της Παγκόσμιας Κωπηλασίας, προβάλλοντας την πόλη μας και την πολύχρονη παράδοσή της στον αθλητισμό και ειδικά στην κωπηλασία. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον ΟΕΑ-ΝΑΒ, που έχει στις τάξεις του έναν τόσο σπουδαίο αθλητή. Ο Δήμος Βόλου στηρίζει τις προσπάθειές του και θα είναι κοντά του και στο μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

  • image

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 20.55
Σελήνη
16 ημερών
1203
Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
1951
Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».