Δ.Θωμόπουλος: "Η συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας" είναι επικίνδυνη για την χώρα μας

Η υποτιθέμενη γεωστρατηγική «αναβάθμιση» της Ελλάδας με βάσεις διάσπαρτες και σαφώς αναβαθμισμένες  σε Ελληνικό έδαφος γίνονται ασφαλώς με μοναδικό κριτήριο να ικανοποιήσουν  τα δολοφονικά σχέδια των Η.Π.Α. Εμείς σαφώς και δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα από αυτήν την συμφωνία. Υποθετικά σενάρια περί βοήθειας των Η.Π.Α σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής με την γείτονα χώρα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και η ιστορία έχει δείξει ακριβώς το αντίθετο να συμβαίνει. 
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε περίπτωση στρατιωτικής  εμπλοκής των βάσεων στην Ελλάδα,  εμείς  γινόμαστε στόχος των αντιπάλων των Η.Π.Α.  Το έχουν δηλώσει πολλές φορές αξιωματούχοι των εμπλεκομένων χωρών ότι θα απαντήσουν άμεσα στρατιωτικά.
Μας έχουν αφήσει βαθιές πληγές αυτού του είδους των υποτελών συμφωνιών με αποκορύφωμα την Τουρκική κατοχή στην Κύπρο. Δεν ξεχνάμε τα Ίμια τις υποτελείς ευχαριστίες του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας τον  Σημίτη, πως να ξεχαστούν άλλωστε έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. 
Καμία ανοχή καμία υποχώρηση από τον Ελληνικό Λαό  , καμία δέσμευση καμία συμφωνία, δεν πρέπει να  αφήσουμε να περάσουν  τα υποτελή σχέδια από τη μεριά της Ελληνικής κυβέρνησης και τα δολοφονικά - επεκτατικά σχέδια των Η.Π.Α από την άλλη   στο πλαίσιο της λεγόμενης «Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας». 
Καλώ όλους του Καρδιτσιώτες και Καρδιτσιώτισσες να συμμετέχουν
 ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ
 
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. 
 
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.22
Δύση: 18.03
Σελήνη
25 ημερών
1914
Ο Συνταγματάρχης Κοντούλης εκκενώνει την Ερσέκα και την παραδίδει στους Αλβανούς.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»