Λαμία: Ανατριχίλα από το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 7χρονη που βίαζε ο παππούς της

 - Ρήξη παρθενικού υμένα

Φρίκη προκαλεί το πόρισμα του Ιατροδικαστή για την υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης τύο ανηλίκων εγγονιών από τον ίδιο τους τον παππού, έναν συνταξιούχο δικηγόρο 69 ετών - Βρέθηκαν αποδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης - Παραιτήθηκε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

Φως στην σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε στα χέρια του 69χρονου παππού της, έναν συνταξιούχο δικηγόρο που επικαλείται τη φήμη του ως αποδεικτικό αθωότητας, έριξε το πόρισμα του ιατροδικαστή που δείχνει μερική ρήξη παρθενικού υμένα και σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του 7χρονου κοριτσιού. Ο δικηγόρος του 69χρονου, Δημήτρης Κρούπης, δήλωσε την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 69χρονου, μόλις πληροφορήθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
"Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου" δήλωσε ο πρώην συνήγορος υπεράσπισης του 69χρονου.
Η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων, που είχε παραγγείλει μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.
Νωρίτερα σήμερα ο 69χρονος είχε οδηγηθεί για δεύτερη φορά στα δικαστήρια Λαμίαςια δεύτερη φορά στα δικαστήρια Λαμίας. Περνώντας την είσοδο είπε στους δημοσιογράφους: "Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι".

Περισσότερες λεπτομέρειες στα “dikaiologitika.gr” (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.29
Δύση: 18.41
Σελήνη
18 ημερών
1078
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Ζ΄ Δούκα.
1449
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν την Άρτα και προβαίνουν σε θηριωδίες κατά των Ελλήνων κατοίκων.
1657
Οι Τούρκοι σκοτώνουν τον πατριάρχη Παρθένιο Γ΄ από την Χίο.
1821
Οι Μανιάτες και οι Μεσσήνιοι επαναστάτες δίνουν τον όρκο της Ελευθερίας.
1854
Ο Γεώργιος Φιλάρετος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως στην Πλατανιά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».