Αθηνά Σιδέρη: «Ο Φώτης Αλεξάκος μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα στο Δήμο Καρδίτσας»

alt«Κατεβαίνω υποψήφια με τον Φώτη Αλεξάκο γιατί πιστεύω ότι στην παρούσα φάση στάθηκε πολύ γενναία απέναντι στα προβλήματα του Δήμου, έβγαλε το Δήμο από μια πολύ δύσκολη οικονομική θέση και έχει ένα σχεδιασμό, με τον οποίο σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί την αυριανή ημέρα για το Δήμο, με τα ελαττώματα και τα προτερήματα της προηγούμενης θητείας του.

Έχει στόχους και θα προσπαθήσει στο μέγιστο να τους υλοποιήσει. Αφουγκράζεται τους πολίτες και εκφράζεται την κατάλληλη στιγμή με έργα. Έχει σχεδιασμό και μπορεί να προσφέρει». Αυτά είπε, μεταξύ άλλων η υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Καρδίτσας με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Αλεξάκο κ. Αθηνά Σιδέρη.
«Οι περισσότεροι υποψήφιοι από όλους τους συνδυασμούς έχουν διάθεση προσφοράς και θέλουν να αγωνιστούν προς όφελος του Δήμου Καρδίτσας, ο καθένας με τα οράματα, τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να εκφέρουν την άποψή τους, ακόμα και αν αυτή είναι διαφορετική από αυτή της ομάδας τους. Πρέπει να υπάρχουν πλουραλισμός διαβούλευση προς όφελος των δημοτών», σημείωσε η κ. Σιδέρη τονίζοντας την ανάγκη ουσιαστικού διαλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μέσα από την πολύχρονη ενασχόλησή της με την παράδοση και τον πολιτισμό η υπ. Δημοτική σύμβουλος έχει αναπτύξει ιδέες, που μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω τον πολιτισμό της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα η κ. Σιδέρη ανέφερε πως όραμά της είναι κάθε γειτονιά να γίνει πολιτιστικό κύτταρο και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να βοηθήσουν πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες.