Η Υφυπουργός κ. Μ. Χρυσοβελώνη στην Καρδίτσα

Η επίσκεψη της Υφυπουργού στην Καρδίτσα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης που κάνει πανελλαδικά για το νομοσχέδιο περί Ισότητας των Φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχει σταθερή πολιτική ατζέντα για τα θέματα αυτά.

Μετά την κύρωση της Συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης που έφερε και πέρασε στην Ελληνική Βουλή, τώρα εισάγει το πρώτο νομοσχέδιο - μετά από πολλά χρόνια - με το οποίο επανακαθορίζονται στις σύγχρονες συνθήκες, και υποστηρίζονται τα δικαιώματα των γυναικών και η ισότητα των φύλων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας στην ελληνική κοινωνία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης παρακάτω:
11:30 | Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο κ. Τιμόθεο, Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων, Μητροπολίτου Ιεζεκιήλ 30.
12:00 | Συνέντευξη Τύπου,στο δημαρχείο του Δήμου Καρδίτσας (2ος όροφος).  Αρτεσιανού 1.

12:30 | Συνάντηση με τον κ. Φώτη Αλεξάκο, Δήμαρχο Καρδίτσας, στο δημαρχείο Καρδίτσας.
 
12:45 | Συνάντηση με γυναικείους συλλόγους και γυναίκες εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας.
 
14:00 | Επίσκεψη στο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας.
Συνάντηση με την Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ, τη Διευθύντρια και τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου και των άλλων τμημάτων του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 22.